Ett år!

Oj, insåg just att det nästan var ett år sedan jag skrev här sist. Tänkte jag kunde uppdatera lite för de som fortfarande är inne och läser ibland. 
 
Jag har precis flyttat hem Hero från betet där han gått sedan juni. Han har fått gå på bete i det stall jag hade honom förut. Han har haft ett kallblodssto som sällskap, och eftersom det är så stora beteshagar har de klarat sig på betet bra hela sommaren. Men, nu är han som sagt tillbaka på lösdriften där han ska stå i vinter (båda stallen ligger här i byn, så det är nära och bra) tillsammans med två valacker, då stoet han gick med har blivit såld. 
 
Annars är allt bra :) Han har hunnit åka på en foderstrupsförstoppning här i mitten på augusti. Då gjorde han mig lite rädd och det slutade med att vi fick tillkalla veterinär, men allting slutade bra! 
 
Jag har även börjat köra honom mycket mer än jag gjort tidigare. Förut har det bara varit sporadiskt, men nu när min dotter snart fyller 3 år är det så smidigt att köra då hon kan följa med i vagnen, vilket hon tycker är så roligt! Jag har aldrig haft några egna grejer utan lånat av tjejen han stått på bete hos. Men nu har jag faktiskt beställt en egen sele så jag kan fortsätta köra honom där han står nu. Nu är det bara en vagn som saknas, men jag tror att jag kanske kan fortsätta låna en tills vidare :)