Tandläkare

Jag hann faktiskt rida i söndags! Blev en tur på åkern, och sedan avslutade vi med lite galoppfattningar på banan, gick kalasbra :)
 
Idag har hovslagaren varit här så nu har Hero fina fötter igen! Strax efter han farit kom hästtandläkaren då det var dax för raspning. Han har kvar ärrbildningarna (gropar) i kinderna som han haft sen jag köpte honom, mest troligt pga för dåligt kollade tänder . Han har även en skada på en tand i överkäken, den har inte växt ut nog långt så tanden mittemot i underkäken har inget att "slipa" sig emot. Denna skada trodde hon kunde bero på för starka bett under hans tid som travhäst, men det är ju inget man kan veta säkert. Koll igen om 6 månader :)
 
Nu ska han få vila några dagar då han mest troligt kommer vara lite öm i munnen ett tag, sedan ska vi väl vara fit for fight igen! Längtar efter att få börja träna för tränare, börjar vara alldeles för länge sedan.
 
Har även ändrat om lite i hans foderstat. Fodret jag gav tidigare, krafft muskel, har nu tydligen blivit en beställningsvara på Granngården, skulle ta 10 dagar att få hem.. Så, har fått pussla ihop en ny foderstat, så nu äter han Granngårdens Protein Special, så får vi se hur det funkar :)