Träna träna träna

Idag blev det ett pass på banan, vi tränade på samma sätt som på träningen i lördags, alltså trav på en 8 volt, och han är så fin min prins! Vi hade aldrig varit där vi är idag om jag inte börjat rida för instruktör, jag hade aldrig 'vågat' kräva så pass mycket av honom som jag faktiskt gör nu.
 
Med en instruktör bakom sig som stöttar och vägleder och som faktiskt ger en klartecken går allt så mycket bättre! Hade jag inte börjat rida för I så hade vi nog fortfarande struttat runt runt utan varken mening eller mål..
 
Han bär sig riktigt snyggt bitvis, speciellt i vänster varv konstigt nog, eftersom det är hans svårare varv. Lite mer än en halv volt är vad han orkar med nu efter 2 träningstillfällen, tidigare älgade han bara på.. I det högra varvet är det helt plötsligt jobbigare för honom, han vill gärna börja passa eller galoppera, eller ibland en blandning av de båda ;) Men lättar jag bara lite i handen, driver på och fortsätter rida lätt så faller han snart in i trav igen och hittar rätt takt.
 
Men så stora framsteg som vi gjort på 2 veckor så kan det bara bli bättre! Jag är så lycklig